Summer Powwow 2018

Това беше един изключителен къмпинг месец. Първото издание на Summer Powwow беше невероятно преживяване! Екологичният къмпинг фестивал беше създаден и ако трябва да обобщим цялото преживяване, ще го направим с думата: заедно.

Заедно ние създадохме перфектното лятно къмпинг място и имахме незабравима ваканция. Благодарни сме на всички, които станаха част от нашият план, на нашият екип и приятели, които бяха активни и иновативни по време на своята почивка! Оставихте частица от себе си там и заедно имахме страхотен powwow!

Нашата последна седмица в къмпинга беше най-интересна.
Работилниците продължаваха и имахме повече посетители от всякога.
Имахме страхотна йога, отново на нашето специално място – терасата на El Rancho. Класът беше воден от красивата йога инструкторка Мира. Времето, мястото, музиката и хората – всичко това допринесе за още по-специално изживяване.

Тренировката по бокс водена от известният инструктор – Георги, беше също на нашето любимо място, терасата. Георги ни показа и обясни различни боеви техники. Упражнения, бокс по двойки и основна физическа подготовка. Сянката ни пазеше хладно, но тренировката беше огън.

Работилницата за коктейли с Крис беше също много интересна. Този път си направихме Кайпириня, Бразилски коктейл и Джин Рики. Всеки направи своето питие под наставничеството на най-добрият барман в града. Това беше страхотно преживяване и именно защото беше на това място, в началото на обещаваща Съботна вечер.

Пикът на седмицата беше концерта в Събота. Великите DJ – Stanchika и Bo Young бяха много креативни. Техният талант направи вечерта ни цветна.
Гост изпълнители бяха – Ire Bear, NRG_D и Sistah. Музиката им на живо – от реге до хип-хоп – беше пикът на годишният ни календар и беляза един добър дебют на фестивала!
Всичко това се случи на сцена сред красива природа, с прекрасни гледки, началото на вечерта бе отбелязано от уникален залез и също толкова невероятното изгряване на пълната луната. Това определено допринесе за топлината и уютната атмосфера създадена от хората там.

Имахме невероятно време заедно, не само този уикенд, но и през целият месец!
Първото издание на нашият къмпинг фестивал стана реалност и е пример как индианската племенна култура може да стане част от живота днес.

НАШИЯТ КЪМПИНГ=ВАШИЯТ КЪМПИНГ
Summer Powwow 2018

Следва продължение…

navigate_beforeНазад

Твоя коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © 2020 | всички права запазени
Top