Summer Powwow – 3 седмици къмпингуване

Summer Powwow протича от вече 21 дни! Бяха три седмици на къмпингуване, изграждане, творене, забавление и наслаждение на всички неща, които се предлагат тук!
Нашият екип стана по-голям, a всеки в къмпинга харесва концепция ни за племенен живот.
Хората допринасят с времето и способностите си, даряват и участват във всичко, което организираме. А това е много окуражаващо! Сега е време да кажем – БЛАГОДАРЯ на всички!

Благодарим, също, на нашите гости за акустичната сесия, която изпълниха! Слушахме добрата, автентична, акустична китара с щипка импровизация. Забавно допълнение към страхотният джем сешън, беше времето. То допринесе за наистина приятна и уютна вечер!

Благодарим и на нашата прекрасна инструкторка по йога – Мири! Имахме първата си йога в къмпинга, с нея. Това беше идеалната йога практика – бяхме сред природата, на чист въздух и в пълна тишина. Нашето йога място е новата тераса в къмпинга – на покрива на „El Rancho“.
Неделната ни сутрин беше невероятна с едночасовата ползотворна йога практика!

Вчера вечерта имахме кино на открито. Тази седмица, филмовият понеделник беше посветен на документалното кино. Имахме прекрасно време заедно и с филма „Да живееш промяната“ – филм за глобалните кризи в наши дни и за вдъхновяващи истории на хора, предизвикващи промяна в техния живот и общност, по устойчив и възстановителен начин.

Тазгодишното издание на Summer Powwow продължава само още една седмица! Уверете се, че ще дойдете навреме, особено, ако искате да допринесете, участвате или просто да разходите в къмпинга. Имате една седмица, за да се включите и да участвате в някое от събитията, работилниците или доизграждането.

И сега, визуализация:

 

 

navigate_beforeНазад

Твоя коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © 2020 | всички права запазени
Top